Bitcoin eksploderer mod $ 12.000 som Altcoins springer; Hvad analytikere siger

Bitcoin har suget luften ud af altcoins i de sidste par timer, hvor prisen steg betydeligt, da Ethereum og andre altcoins alle er udsolgt

Dette rally har sendt det op mod $ 12.000, hvilket markerer nye højder siden dets tilbagegang fra dets $ 12.400 årlige højder først begyndte
Det ser ud til, at tyre i øjeblikket sætter deres syn på et træk forbi $ 12.000
I modsætning til Bitcoins tidligere rally – som opstod sammen med det, der blev set af altcoins – er denne kommet til den dyre altcoins
En analytiker mener, at BTCs mindre kolleger alle er utroligt svage i øjeblikket og klar til at se yderligere svaghed fremover

Bitcoin og hele kryptokurrencymarkedet begynder at se øget volatilitet igen.

I dag har BTC skubbet op mod $ 12.000 i et skarpt træk, der uventet opstod. Dette træk sugede en betydelig mængde kapital væk fra altcoins, hvilket fik mange til at springe ned, da BTC samlede sig.
Prishandlingen set for sent er klart bullish, og Bitcoin viser tegn på at bryde sin sammenhæng med det globale aktiemarked.

En analytiker forventer, at benchmark-kryptovalutaen vil se længere opad, men han bemærker, at altcoins vokser utroligt svage.
Bitcoin rally mod $ 12.000, når konsolideringsfasen slutter

I løbet af de sidste to uger var Bitcoin fanget i en stram konsolideringsfase, da prisen handles mellem $ 11.200 og $ 11.600.

Dette faste handelsinterval er siden blevet brudt, og BTC er nu på vej til at skubbe forbi sin centrale $ 12.000 modstand.

I skrivende stund handler Bitcoin lidt over 1% til den nuværende pris på $ 11.900. Dette er omkring den højeste pris, det har været, siden det først faldt til under $ 12.000 måneder siden.
Analytiker: Altcoins Express fortsatte svaghed som BTC’s styrke

Bitcoins nuværende uptrend forekommer i løbet af en all-around blodig dag for kryptomarkedet, da mange altcoins har kaste en betydelig del af deres værdi, når BTC skubber højere.

En analytiker mener, at BTC vil se en urolig prishandling, før den kan bryde $ 12.000.

”Nu tilbage til at skære lidt rundt, måske få nogle bjørne til at ringe til undergang igen. BTC ser rigtig godt ud, alts ser virkelig svage ud. Og vi brød ikke engang ordentligt ud endnu, ”sagde han.

Bitcoin Altcoins
De kommende par dage skal skinne et lys over den langsigtede betydning af dette seneste skub højere.

Det skal også belyse, om altcoins fortsætter med at bløde, når Bitcoin rally.