Bitcoin SV, Dash, Ethereum Classic Prijsanalyse: 28 juli

Bitcoin is eindelijk in staat geweest om na maanden van speculatie en anticiperen de ontzagwekkende $10.000 te overschrijden. In de afgelopen 24 uur hebben veel van de altcoins de prijs van hun munt zien stijgen. Bitcoin SV, Dash en Ethereum Classic hebben allemaal tot 13 procent in de afgelopen dag geregistreerd.

Bitcoin SV [BSV]

Sinds gisteren is de prijs van Bitcoin SV sterk gestegen. In de perstijd wordt BSV verhandeld tegen $215 na een stijging van meer dan 13 procent te hebben opgemerkt. Met een marktcap van meer dan $3.9 miljard, bezet BSV momenteel de 6e plaats op de lijst van Bitcoin Up en de prijs van de munt test nu de weerstand bij $216. Nochtans, als de prijs van het muntstuk een correctie zou zien, kan de prijs van BSV zich op de twee sterke steunen bij $189 en $170 baseren.

De indicatoren voor Bitcoin SV laten een sterk bullish sentiment zien. De MACD indicator onderging een bullish crossover en de RSI indicator is gepositioneerd in de overbought zone. Met betrekking tot het ontwikkelingsnieuws van BSV werd onlangs aangekondigd dat de Bitcoin Association een Bitcoin SV Developer Zone heeft gelanceerd in samenwerking met het Chinese Software Developer Network (CSDN).

Dash [DASH]

Dash neemt momenteel de 23e plaats in volgens de marktkapitalisatie. De afgelopen 24 uur zag de prijs van Dash met meer dan 5 procent stijgen, waardoor zijn huidige handelsprijs op $79,4 uitkwam. Akin aan BSV, probeert Dash ook zijn directe weerstand rond $79. In de komende uren, als de bearish druk het muntstuk zou overnemen, zijn er steunen bij $74 en $70 die kunnen helpen het muntstuk te stabiliseren.

De Bollinger Bands voor Dash zijn relatief uitgebreid en wijzen op een verhoogde volatiliteit voor de prijs van de munt. De RSI toont een sterke bullish momentum aangezien het in de overboughtzone blijft.

Ethereum Classic [ETC]

Een andere altcoin die zijn prijs zag stijgen in de afgelopen dag was Ethereum Classic. ETC wordt momenteel verhandeld tegen $7,1 en heeft een marktcap van $831 miljoen genoteerd. In iets meer dan een dag tijd, steeg de prijs van de munt met meer dan 10 procent en bevindt zich zeer dicht bij de weerstand op $7.2. Als er een omkering van de trend zou plaatsvinden, kan ETC naar de steun bij $6,3 zakken.

De MACD-indicator heeft een bullish crossover ondergaan en de EMA-linten hebben zich nu onder de handelsprijs van ETC gevestigd en bieden nu steun aan. Ethereum Classic was onlangs in het nieuws nadat OpenEthereum had gestemd om zijn klant Ethereum Classic niet langer te ondersteunen en besloot zich in plaats daarvan te richten op andere projecten.